dijous, 17 de desembre de 2009

Xarxes socials


Molts dels pares i mares de l'escola ja formem part de les xarxes socials a Internet que avui en dia s'han convertit en una revolució mundial. Una de les xarxes més importants es Facebook +info amb 350 milions d'usuaris i traduït més de 60 idiomes.

Va sorgir de la iniciativa de la univestitat de Harvard on Facebook es un llibre amb les fotografies i dades dels companys que s'entrega a cada alumne per facilitar la vida al campus i després es va fer servir en una web per mantenir el contacte amb els ex companys. La idea va anar creixent fins que empreses han invertit molts diners per desenvolupar i promocionar el seu ús per guanyar més usuaris i així aconseguir més public per fer campanyes publicitàries que és la seva principal font d'ingresos amb el que es manté económicament.

Des de la comissió de comunicació de l'ampa volem aprofitar aquest medi per contactar amb tots vosaltres i perque en formeu part més activa de les diferents activitats de l'AMPA a dins de l'escola i al nostre poble.

Hem de ser conscients de les condicions d'us que aprovem al registrar-nos i hem de saber quina informació no volem compartir. Us recomanen prudència i eviteu donar informació reservada com adreces, números de telèfon, comptes bancaris, contrasenyes, etc... ja que aquesta informació queda en propietat de la empresa Facebook i no ho esborrarà de les seves bases de dades, tot i que no ho farà public. Aquesta informació pot ser venuda a altres compradors per fer campanyes de marketing i promoció de productes i serveis.

Des de la comissió de comunicació de l'AMPA us animem a fer-la servir d'una manera responsable i gaudiu de les seves aventatges.
Anirem informant-vos de les diferents activitats i esperem que ens feu arribar la vostra opinió i comentaris.

Tenim la nostra pàgina al facebook:
http://www.facebook.com/pages/AMPA-Turo-del-drac/206461742170

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, identifiqueu-vos per fer servir els comentaris.