L’AFA de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.
Aquest recolzament el donem de moltes maneres:
organitzant activitats extraescolars i el servei d’acollida
col·laborant en l’organització de les festes tradicionals del calendari escolar
impulsant la Colla gegantera del turó del drac i el nostre gegant Crestes
establint un diàleg amb mestres i equip directiu per tractar els temes que afecten a totes les famílies
proposant activitats i fent suggeriments en relació amb el funcionament de l’escola
ajudant a l’escola en la millora de les instal·lacions i l’adquisició de materials i equipament

Entra a l'apartat Fes-te’n soci/a!

Fes-te’n soci/a!

Per què fer-se soci/a? 
L’AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.

Creiem que és molt important la implicació de totes les famílies, sense la col·laboració de les quals no seria possible tirar endavant moltes de les activitats del curs escolar i que es fan en benefici de TOTS els nens i nenes de l’escola.

Hi ha moltes maneres de col·laborar activament amb l’AMPA, la primera és FER-VOS SOCIS. Els socis tenim dret a gaudir dels serveis de l'AMPA, decidir i formar part dels òrgans de l'Associació.

Com fer-se soci
Per fer-se soci/a cal emplenar el següent formulari online: https://turodeldrac.ampasoft.net/formulario_familia 
En aquest document trobareu informació detallada del procediment per complimentar el formulari online document “Alta noves famílies”
Si teniu qualsevol altre dubte podeu venir al despatx de l'AMPA i us ajudarem en el que calgui (horari d'atenció a les famílies dilluns, dimarts i dimecres de 15:30H a 17:30H).

Una vegada hageu emplenat el formulari des de l'AMPA validarem les dades i us enviarem un correu electrònic, a partir d'aquest moment ja sereu socis de l'AMPA. La renovació dels socis es automàtica cada curs (fins que finalitzi l'escolarització del vostre fill/a).

Si us voleu donar de baixa haureu de comunicar-ho per escrit al nostre correu electrònic ampa@turodeldrac.cat

Quota de soci/a
Les famílies que en formem part paguem una quota anual de 35 €.
La quota dels socis és la font d'ingressos més important de l'AMPA. Amb aquesta quota també ajudaràs a millorar l’estada dels nostres fills i filles a l’escola, tots els diners que es recapten des de l’AMPA es destinen en benefici de la nostra escola.

Com col·laborar
Ser de l’AMPA no implica que hagis de destinar-hi temps si no el tens o si no ho vols. La simple aportació econòmica de la quota ja és una ajuda molt important! Però si en tens ganes, hi pots col·laborar de moltes maneres: assistint a les juntes, col·laborant en una activitat concreta quan demanem suport, proposant activitats, etc.

Ser soci de l’AMPA és una manera d’entendre l’escola.

Us podeu fer socis/sòcies en qualsevol moment del curs escolar.  PARTICIPA-HI!!