L’AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.
Aquest recolzament el donem de moltes maneres:
organitzant activitats extraescolars i el servei d’acollida
col·laborant en l’organització de les festes tradicionals del calendari escolar
impulsant la colla gegantera del turó del drac i el nostre gegant crestes
establint un diàleg amb mestres i equip directiu per tractar els temes que afecten a totes les famílies
proposant activitats i fent suggeriments en relació amb el funcionament de l’escola
ajudant a l’escola en la millora de les instal·lacions i l’adquisició de materials i equipament

Entra a l'apartat Fes-te’n soci/a!
Horari: dilluns de 9 a 10.30h, dimecres i divendres de 15 a 17.30 h

Marxandatge

Es podrà realitzar comanda només dins el període del 16 al 23 d’octubre 2020.

Enguany hem incorporat tots els articles de marxandatge a l’aplicació AMPASOFT (accedint dins l’apartat de preinscripció) per tal que les famílies sòcies pugueu realitzar la comanda online, i un cop feta girar-vos un rebut domiciliat.
D’aquesta manera reduïm les visites presencials i el cobrament manual al despatx de l’AMPA, que a causa de la situació excepcional que estem vivint hem de mirar d’evitar.   
Les famílies no sòcies donat que no disposen d’accés a l’aplicació, hauran de fer el pagament en efectiu o bé per transferència bancària.
  • En cas de pagament en efectiu s’haurà de passar presencialment pel despatx en horari atenció a les famílies: dilluns de 9:10 a 10.30h i els dimecres i divendres de 15:10 a 17.30 h.
  • Si es fa mitjançant transferència bancària, caldrà indicar el nom de l’alumne en el concepte, i seguidament enviar un e-mail a ampa@turodeldrac.cat amb el comprovant del pagament, indicant el nom del nen/a, curs i articles comprats per tal de poder identificar a qui li haurem de lliurar la comanda. Nº de compte: ES84 3140 0001 93 001 17180 00
Quan arribi la comanda, es comprovarà que estigui al corrent de pagament i es lliurarà mitjançant la motxilla dels nostres fills/es.


Com a novetat, i tenint en compte les necessitats actuals de les famílies, hem incorporat mascaretes higièniques reutilitzables personalitzades del Turó dins el nostre catàleg. Amb l’objectiu de contribuir en l’economia local, els dos models de mascaretes dels que disposem han estat dissenyats i confeccionats per persones del nostre poble. Cerca la teva talla: