Aquets son alguns dels criteris importants que s'han valorat a l’hora d'escollir, tals com:
➢ oferir a les famílies i a l’alumnat productes de proximitat.
➢ Primera matèria de qualitat, producte ecològic, fresc i de temporada.
➢ Una empresa capaç de treballar conjuntament amb la comunitat educativa per desenvolupar un projecte pedagògic que vagi en concordança amb la línia educativa de l’escola.
➢ Bona coordinació entre l’espai de cuina i l’àrea pedagògica.
➢ Comunicació activa i recíproca entre empresa i famílies.
Ecoarrels, és una empresa petita que dona servei a unes 15 escoles, algunes d’elles de la nostra comarca. És una empresa emprenedora, amb voluntat ferma de canviar el model de gestió dins l’espai de migdia a les escoles.
Entenen l’alumnat en tot moment com el protagonista, estimulant la seva il·lusió i el seu interès de manera pràctica, promovent actituds ètiques, saludables i de desenvolupament sostenible envers la seva alimentació.
Us deixem una petita presentació de la reunió que vam fer el mes de maig per conèixer la nova empresa i us adjuntem la normativa de menjador.