divendres, 4 de desembre de 2009

Votarem al 13 D


La Junta de l'AMPA-CEIP TURÓ DEL DRAC s'ha adherit, com a mostra de suport i recolzament a la Plataforma CANET DECIDEIX en relació al conjunt de consultes populars que es celebraran en moltes poblacions de Catalunya.

Els canetencs i les canetenques majors de 16 anys estem cridats a les urnes el diumenge 13 de desembre al carrer Ample, 9 al costat de l'ajuntament. La pregunta es la següent:

Està vostè d’acord que la nació catalana esdevingui un Estat de Dret, independent, democràtic i social, integrat en la Unió Europea?

El teu vot pot ser: SI, NO o en blanc.

Més enllà de la pregunta que es planteja el proper dia 13 sobre el dret a l'Autodeterminació de Catalunya, entenem aquest suport com una acció de gran importancia per a que les decissions que ens afecten com a ciutadans surtin directament de la voluntat i interès de la ciutadania. Entenem que aquest dret a decidir és la base de la participació ciutadana i la democràcia participativa que darrerament s'ha començat a treballar en diferents municipis de Catalunya, tant pel que fa a usos d'equipaments municipals, com als pressupostos participatius dels Ajuntaments.

trobarás més informació a http://canetdecideix.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, identifiqueu-vos per fer servir els comentaris.