L’AFA de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.
Aquest recolzament el donem de moltes maneres:
organitzant activitats extraescolars i el servei d’acollida
col·laborant en l’organització de les festes tradicionals del calendari escolar
impulsant la Colla gegantera del turó del drac i el nostre gegant Crestes
establint un diàleg amb mestres i equip directiu per tractar els temes que afecten a totes les famílies
proposant activitats i fent suggeriments en relació amb el funcionament de l’escola
ajudant a l’escola en la millora de les instal·lacions i l’adquisició de materials i equipament

Entra a l'apartat Fes-te’n soci/a!

4 de desembre del 2009

Votarem al 13 D


La Junta de l'AMPA-CEIP TURÓ DEL DRAC s'ha adherit, com a mostra de suport i recolzament a la Plataforma CANET DECIDEIX en relació al conjunt de consultes populars que es celebraran en moltes poblacions de Catalunya.

Els canetencs i les canetenques majors de 16 anys estem cridats a les urnes el diumenge 13 de desembre al carrer Ample, 9 al costat de l'ajuntament. La pregunta es la següent:

Està vostè d’acord que la nació catalana esdevingui un Estat de Dret, independent, democràtic i social, integrat en la Unió Europea?

El teu vot pot ser: SI, NO o en blanc.

Més enllà de la pregunta que es planteja el proper dia 13 sobre el dret a l'Autodeterminació de Catalunya, entenem aquest suport com una acció de gran importancia per a que les decissions que ens afecten com a ciutadans surtin directament de la voluntat i interès de la ciutadania. Entenem que aquest dret a decidir és la base de la participació ciutadana i la democràcia participativa que darrerament s'ha començat a treballar en diferents municipis de Catalunya, tant pel que fa a usos d'equipaments municipals, com als pressupostos participatius dels Ajuntaments.

trobarás més informació a http://canetdecideix.org/