diumenge, 6 de desembre de 2009

EXTRAESCOLARS


Us volem informar que tornem a obrir les llistes de les activitats extraescolars per al segon trimestre (de gener a març).

Recordar als pares i mares dels nens/es que ja estan cursant alguna ctivitat que la renovació és automàtica.

Us presentem a continuació la llista de les activitats extraescolars que oferim (unes ja les estem cursant i altres són propostes noves per aquest segon trimestre).

L'Ajuntament per fomentar l'esport a les escoles de Canet de Mar tenia previst oferir les activitats extraescolars esportives, però per problemes interns del propi Ajuntament ha estat impossible que ens les puguin oferir. Per aquest motiu des de l'AMPA hem fet les gestions per iniciar-les nosaltres directament.

Si esteu interessats/des en que els vostres fills/es participin en alguna d'aquestes activitats haureu de venir a inscriure'ls els dies: 9, 10, 11 i 14 de desembre de 16.30 a 17.30 h. a la Sala de l'AMPA.

La documentació que haureu d'aportar els mateix dia de la isncripció és la següent: DNI pare o mare i número del compte bancari.

Per a les activitats esportives que seran d'1 hora de durada 2 dies a la setmana es cobraran 30 €/mes. Per a les activitats d'1 hora de durada es cobraran 16 €/mes i per a les activitats d'1 h 30 minuts es cobraran 23 €/mes.

Excepte:
L'activitat de Taekwondo que es cobrarà 25 €/mes ja què és federat.
L'activitat de fer deures que es cobrarà per: 1 dia a la setmana 16 €/mes, 2 dies a la setmana 29 €/mes i 4 dies a la setmana 56 €/mes.


El pagament de les activitats serà trimestral i per endavant.


La realització de totes i cadascuna de les activitats està condicionada a que hi hagi un mínim d'infants inscrits (10 nens/es educació infantil i 12 nens/es educació primària).


DILLUNS: Dansa (infantil), Dibuix i Fer Deures (3r, 4t, 5è i 6è).

DIMARTS: Anglès P3, Taekwondo i Fer Deures (3r, 4t, 5è i 6è).

DIMECRES: Anglès P4, Hip Hop (3r, 4t, 5è i 6è), Fer Deures (3r, 4t, 5è i 6è).

DIJOUS: Anglès P5, Teatre (infantil i 1r), Fer Deures (3r, 4t, 5è i 6è).


Multiesport P5 i 1r: Dilluns i Dimecres o Dimarts i Dijous

Futbol P5 i 1r: Dilluns i Dimecres o Dimarts i Dijous


Bàsquet 2n i 3r: Dilluns i Dimecres o Dimarts i Dijous

Futbol 2n i 3r: Dilluns i Dimecres o Dimarts i DijousCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, identifiqueu-vos per fer servir els comentaris.