L’AFA de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.
Aquest recolzament el donem de moltes maneres:
organitzant activitats extraescolars i el servei d’acollida
col·laborant en l’organització de les festes tradicionals del calendari escolar
impulsant la Colla gegantera del turó del drac i el nostre gegant Crestes
establint un diàleg amb mestres i equip directiu per tractar els temes que afecten a totes les famílies
proposant activitats i fent suggeriments en relació amb el funcionament de l’escola
ajudant a l’escola en la millora de les instal·lacions i l’adquisició de materials i equipament

Entra a l'apartat Fes-te’n soci/a!

6 de desembre del 2009

La Marató de TV3


Us volem informar que el 13 de desembre es celebrarà la 18a edició de la Marató de TV3 amb les MALALTIES MINORITÀRIES com a temàtica.


Tot seguit us informem de les diferents activitats que l'AMPA organitza per aquesta fita solidària i us animem a participar-hi.


Farem la 2a edició de les Abraçades Solidàries que tant d'èxit van tenir l'any passat. Ens podreu trobar a la Plaça Universitat i voltant pel centre del poble a partir de les 10 h.


També, amb la iniciativa dels pares i mares de l'escola organitzem uns partits de Futbol Sala benèfics a la pista esportiva de la Plaça Universitat:


D'11 a 12 h: Partit de Futbol Sala femení

De 12 a 13 h: Partit de Futbol Sala masculí


A partir de les 10 h. es farà la venda de números per al Sorteig de Lots esportius que es farà a les 13 h. a la mateixa pista esportiva.


L'AMPA Turó del Drac vol col·laborar amb la iniciativa de l'AMPA del CEIP Misericòrdia en el "Rastrillo" solidari i recollirà el material que vulgueu donar al vestíbul de la nostra escola (sota l'escala).


Us hi esperem!