L’AFA de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.
Aquest recolzament el donem de moltes maneres:
organitzant activitats extraescolars i el servei d’acollida
col·laborant en l’organització de les festes tradicionals del calendari escolar
impulsant la Colla gegantera del turó del drac i el nostre gegant Crestes
establint un diàleg amb mestres i equip directiu per tractar els temes que afecten a totes les famílies
proposant activitats i fent suggeriments en relació amb el funcionament de l’escola
ajudant a l’escola en la millora de les instal·lacions i l’adquisició de materials i equipament

Entra a l'apartat Fes-te’n soci/a!

26 de juny del 2013

Convocatòria 27 juny - SALVEM EL PALAUET

Benvolguts pares i mares,
Com molts de vosaltres ja sabeu l'equip de treballadores del centre i l'Ampa del Palauet  estem preocupats pel futur de l'escola bressol, aquests darrers anys degut a la crisi econòmica les despeses del centre s'han retallat excessivament i el pressupost de l'escola ha disminuït molt significativament. 

Ara fa pocs dies l'ajuntament va treure a concurs la gestió de l'escola bressol per als propers anys, i veiem que l'aportació que planteja l'ajuntament és absolutament insuficient per mantenir el centre, si més no amb els paràmetres de qualitat actuals. És per aquest motiu que des de l'Ampa i l'equip del centre hem creat la plataforma SALVEM EL PALAUET, que vam fer pública el passat 20 de juny i hem començat a recollir signatures per tal de defensar l'escola bressol municipal. Tota la informació de la plataforma la trobareu a:  http://salvemelpalauet.blogspot.com.es/

Volem fer diferents accions reivindicatives per a què tothom a Canet sàpiga quina és la situació de l'escola. La primera que hem pensat és demà dijous 27 de juny en motiu de l'inici de la festa major.

Us demanem el vostre suport i recolzament, per això us convoquem a tots el proper dijous 27 de juny a partir de les 20:30h davant la biblioteca. Sobre les 20.45 anirem cap a l'ajuntament tots junts, amb les samarretes grogues, això ens farà visibles, i després quan acabi el pregó farem una xiulada i deixarem anar globus grocs, repartirem el manifest i recollirem signatures.

Us esperem a tots, el vostre recolzament és molt necessari

SALVEM EL PALAUET

PLATAFORMA EN DEFENSA DE L'ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL DE CANET DE MAR