L’AFA de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.
Aquest recolzament el donem de moltes maneres:
organitzant activitats extraescolars i el servei d’acollida
col·laborant en l’organització de les festes tradicionals del calendari escolar
impulsant la Colla gegantera del turó del drac i el nostre gegant Crestes
establint un diàleg amb mestres i equip directiu per tractar els temes que afecten a totes les famílies
proposant activitats i fent suggeriments en relació amb el funcionament de l’escola
ajudant a l’escola en la millora de les instal·lacions i l’adquisició de materials i equipament

Entra a l'apartat Fes-te’n soci/a!

8 de desembre del 2021

Comunicat AMPA

Des de l'Ampa les famílies exercim les nostres responsabilitats com a part de la comunitat educativa. Considerem que tenim la responsabilitat de vetllar i garantir un projecte educatiu de qualitat per a tot l'alumnat, amb uns objectius comuns i que fomentin la igualtat d'oportunitats de tots els infants.

Des de l'Ampa defensem el projecte educatiu i lingüístic de la nostra escola, que té el consens de la nostra comunitat educativa i ha estat aprovat pel claustre i pel consell escolar. És un model que té en compte tant el marc legal, com la realitat del centre, que usa el català com a llengua vehicular de totes les activitats d'ensenyament en un marc d'un projecte educatiu plurilingüe, que vetlla per l'assoliment de la competència plena en català i en castellà, així com el desig d'aprendre altres llengües i d'aprendre de totes les llengües i cultures.

Aquest model és una part essencial del projecte pedagògic de la nostra escola, que ha assolit molts bons resultats i no hauria de fraccionar-se per un interès particular. Des de l'Ampa creiem que hem d'actuar davant aquesta situació i defensem que totes les famílies tenen el dret a què els seus infants puguin seguir el projecte educatiu i lingüístic del centre, sempre amb una actitud de respecte, tolerància i vetllant per mantenir una bona convivència a la nostra escola.


AMPA Escola Turó del Drac