divendres, 10 d’octubre de 2008

Reunió informativa AMPA

Benvolguts pares i mares,

Ja hem començat el curs, finalment els nostres fills i filles estrenen l'escola, en un curs que segur ens portarà moltes experiències, aprenentatges, i ben segur que bons moments per recordar. Segurament són encara uns dies de nervis, dubtes, inici de noves experiències i activitats.

Desde l'AMPA som conscients de tot això, alhora que també partíceps, és per això que us convoquem per a que vingueu a una reunió informativa, el proper dia 16 d'octubre a les 21:00, amb la finalitat de resoldre, en la mesura del possible, aquests dubtes, informar-vos de les diverses comissions que aquest curs treballaran desde l'AMPA per tal de fer que la nostra associació hi hagi lloc per a tothom, qui vulgui i pugui col·laborar i seguir amb el bon rotllo amb que vàrem treballar durant l'any passat, amb la resta de pares i tot l'equip de professionals de l'escola.

Volem que tothom s'hi senti a gust i que entre tots fem de l'escola un espai de convivència, educació i relacions humanes positives i enriquidores per als vostres fills i també per a tots nosaltres.

Esperem la vostra assistència

JUNTA DE L'AMPA CEIP TURÓ DEL DRAC

REUNIÓ INFORMATIVA DEL CURS 2008-2009

CONVOCA L’AMPA CEIP TURÓ DEL DRAC

DIA: 16 D’OCTUBRE DE 2008 A LES 21:00 H

LLOC: ESCOLA TURÓ DEL DRAC