L’AFA de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.
Aquest recolzament el donem de moltes maneres:
organitzant activitats extraescolars i el servei d’acollida
col·laborant en l’organització de les festes tradicionals del calendari escolar
impulsant la Colla gegantera del turó del drac i el nostre gegant Crestes
establint un diàleg amb mestres i equip directiu per tractar els temes que afecten a totes les famílies
proposant activitats i fent suggeriments en relació amb el funcionament de l’escola
ajudant a l’escola en la millora de les instal·lacions i l’adquisició de materials i equipament

Entra a l'apartat Fes-te’n soci/a!

29 d’octubre del 2008

CASTANYES AL CARRER!Els pares dels alumnes de 6è curs dels CEIP Turó del Drac i la Misericòrdia i els mateixos alumnes ens vam posar el cap de setmana passat (dies 25 i 26 d'octubre) al carrer a vendre castanyes. Ambdues tardes de dissabte i diumenge passats se sentia l'oloreta de les castanyes torrades que provenia de la parada que els pares dels alumnes vam muntar davant justament de la biblioteca. També hi havia boníssimes coques caseres i xocolata desfeta per menjar. Un excel·lent berenar per a les tardes, juntament amb les castanyes torrades i el vi dolç que les acompanyaven.


Ens hi tornem a posar aquest cap de setmana, dies 1 i 2 de novembre, a partir de les 5 de la tarda. Els diners que es treguin de la venda de castanyes seran emprats pel viatge de fi de curs dels nens de 6è. Si passeu per davant la parada, no dubteu a parar-vos i comprar una paperina de castanyes torrades com les d'abans. BONÍÍÍSSIMES!!