divendres, 3 de febrer de 2012

Actualització informació onada de fred

Aquest matí de divendres i havent vist com ha evolucionat el temporal de fred i neu, des de l'Ajuntament s'ha fet seguiment i valoració de la situació general a la localitat. Sortosament, el temporal s'ha desplaçat cap al mar i la nevada no ens ha afectat directament. 
Ahir dijous es va prendre la decisió de suspendre les classes als centres docents de Canet i es va acordar allargar aquesta mesura per avui divendres.

La situació, aquest matí de divendres és la següent:

- L'Institut Lluís Domènech i Montaner i el CEIP Turó del Drac estaran tancats. Hi haurà algú al centre per si s'hi arriba algun alumne, però els centres romandran tancats.

- Els col·legis Santa Rosa de Lima, Yglesias i també l'Escola Bressol El Palauet, obriran amb normalitat.

- El CEIP Misericòrdia estarà obert, tot i que no hi haurà classe. Tampoc funcionarà el servei de menjador i no hi haurà extraescolars.


Foto: Cristina Crusat

8 comentaris:

 1. Una decisió totalment desencertada. Trobo que tant la Direcció de l'Escola del Turó del Drac com per part de l'Ajuntament haurien d'haver valorat la situació aquest matí i restablir la normalitat de les classes. Un 0 per ambdues entitats! Mentre, els pares i mares assumirem i patirem els seus errors.

  ResponElimina
 2. molt malament pel turó! totes les escoles aquest matí han valorat obrir portes!

  ni molt menys ha nevat i el fred es soportable, ja que segur la calefacció de l'escola s'ha engegat puntualment a les 7:00

  ResponElimina
 3. Em sap molt greu la decisió presa per la direcció del Turó. Som molts els pares que treballem i avui hem hagut de fer mans i mànigues per deixar als nens amb qui s'ha ofert o bé demanar festa. Opino com la Susana i tots els demés un "0" per l' ajuntament i per l' escola.

  ResponElimina
 4. L' aptitut d'aquesta escola, cada any que passa empitjora més. Crec que haurieu de començar a plantejar-vos algunes cosetes.

  ResponElimina
 5. Jo no estic d'acord amb aquesta decissió, no l'han encertat, per`per la resta estic molt contenta amb aquesta escola i no em plantejo ni de lluny canviar els meus fills d'escola.

  ResponElimina
 6. Perdoneu, fa dos anys sense llum i sense calefacció el Turó va obrir i va estar al peu del canó quan algunes escoles van tancar per decisió de les direccions. Nosaltres el que vam fer va ser obeir l'ordre del alcalde i en cap moment la decisió de tancar va ser de la direcció del Centre.
  Àngels Ferrer i Costa

  ResponElimina

Si us plau, identifiqueu-vos per fer servir els comentaris.