L’AFA de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.
Aquest recolzament el donem de moltes maneres:
organitzant activitats extraescolars i el servei d’acollida
col·laborant en l’organització de les festes tradicionals del calendari escolar
impulsant la Colla gegantera del turó del drac i el nostre gegant Crestes
establint un diàleg amb mestres i equip directiu per tractar els temes que afecten a totes les famílies
proposant activitats i fent suggeriments en relació amb el funcionament de l’escola
ajudant a l’escola en la millora de les instal·lacions i l’adquisició de materials i equipament

Entra a l'apartat Fes-te’n soci/a!

29 de gener del 2009

Preparatius carnaval



Aquest any l'escola ha triat el tema l'ESPAI coincidint amb l'any mundial de l'astronomia. L'equip de mestres ens demana que portem material per fer les disfresses d'astronauta. Serà molt interessant veure els resultats del l'enginy i els artistes.

Recordeu que l’últim dia per apuntar-se familiars per disfressar-se és el divendres 30 de gener a les llistes de cada aula, ja que l’equip de mestres ha de fer la comanda.

El taller per elaborar la disfressa dels adults es farà del dia 12 al 18 de febrer de 15:00h a 18:00 h, sense els/les fills/es.

Des de l’AMPA fem una cria a tothom que vulgui donar un cop de ma amb la carrossa de la rua ens ho faci saber. Estem buscant un lloc gran i cobert. Necessitem gent que sàpiga fer de fuster, decorador, pintor, electricista, disc-jockey i s’ho vulgui passar molt bé.