L’AFA de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.
Aquest recolzament el donem de moltes maneres:
organitzant activitats extraescolars i el servei d’acollida
col·laborant en l’organització de les festes tradicionals del calendari escolar
impulsant la Colla gegantera del turó del drac i el nostre gegant Crestes
establint un diàleg amb mestres i equip directiu per tractar els temes que afecten a totes les famílies
proposant activitats i fent suggeriments en relació amb el funcionament de l’escola
ajudant a l’escola en la millora de les instal·lacions i l’adquisició de materials i equipament

Entra a l'apartat Fes-te’n soci/a!

8 de febrer del 2020

3a Xocolatada solidària

Benvolgudes famílies,
Enguany, després de l'èxit i la bona acollida de l'any passat, les Ampes de les 4 escoles i dels 2 instituts de Canet de Mar, tornem a organitzar la xocolatada solidària, esperant obtenir encara millors resultats que en la passada edició. Aquest any comptem també amb la col∙laboració de diverses entitats del poble, a qui volem expressar el nostre agraïment.
Com sabeu aquesta és una campanya per recaptar fons per la recerca del càncer infantil que es duu a terme a l'hospital Sant Joan de Déu.
La xocolatada tindrà lloc el 21 de febrer en acabar la rua de carnestoltes de les escoles (a partir de les 16:30h) a la Plaça Universitat.
A partir de la setmana vinent (del 10 al 19 de febrer) farem venda anticipada de tiquets al despatx de l'Ampa (dilluns de 9 a 10.30h, dimecres i divendres de 15 a 17.30h ).
Novetat important: Tenim xocolata i berenar per a celíacs i intolerants a la lactosa, només ho heu d'indicar quan compreu els tiquets.
Hem establert un donatiu mínim de 2,50 €, l'import obtingut es destinarà íntegrament a aquesta causa i s'ingressarà directament en un compte de titularitat d'aquest hospital.

Amb la vostra donació aconseguirem millorar els tractaments del càncer infantil i apropar‐nos al somni que tots tenim: que un dia totes les nenes i nens i adolescents amb càncer es puguin curar!

Moltes gràcies per la vostra col∙laboració!

El 15 de febrer es celebra el Dia Internacional del Càncer Infantil. Aquest dia té com a objectiu sensibilitzar i conscienciar sobre la importància dels reptes als que s'enfronten els nens i adolescents amb càncer i les seves famílies, així com de la necessitat de que tots els nens en qualsevol lloc del món tinguin accés a un diagnòstic precís i precoç i puguin rebre un tractament eficaç.
L'Hospital Sant Joan de Déu disposa d'un laboratori d'investigació del càncer infantil amb un equip de 35 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de donacions privades d'entitats, empreses i persones solidàries que ho fan possible.