dilluns, 16 de desembre de 2013

Vadetratos

Famílies del Turó, això va de trastos!
L’AMPA ofereix un nou servei a les famílies sòcies de l'AMPA que son usuàries del Facebook. Arrel de la gran popularitat d'aquesta xarxa social hem obert un punt de trobada per a que les famílies que vulguin, puguin oferir i demanar articles relacionats amb els nostres fills i filles.
Es tracta d’un grup secret i tancat al Facebook, exclusivament per a l’escola Turó del Drac, per tant un punt de trobada de confiança per als socis.
Per fer ús d'aquesta eina cal enviar un e-mail a trastos@turodeldrac.cat  indicant COGNOMS de la família per tal de comprovar que sou de l’escola i socis de l’AMPA i a continuació rebreu una invitació per accedir al grup.

NORMATIVA DE “VADETRASTOS”
- Els tractes han de ser entre persones, l’AMPA en cap cas farà d‘intermediari, però sí gestionarà el lloc web, per tant és reserva el dret de poder treure continguts o comentaris no adequats.
- Consisteix en: intercanviar, donar o vendre articles infantils, únicament relacionats amb els nostres fills i filles.
- Articles vàlids: joguines, llibres, roba, mobiliari, cotxets, trones, cadiretes de cotxe, accessoris de puericultura, etc.

Us convidem a que un animeu a adherir-vos al grup i poder compartir les vostres necessitats.
Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb l’administrador membre de la junta de l’AMPA a través de trastos@turodeldrac.cat
 
Esperem la vostra col•laboració perquè el projecte tiri endavant.
Gracies per endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, identifiqueu-vos per fer servir els comentaris.