L’AFA de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.
Aquest recolzament el donem de moltes maneres:
organitzant activitats extraescolars i el servei d’acollida
col·laborant en l’organització de les festes tradicionals del calendari escolar
impulsant la Colla gegantera del turó del drac i el nostre gegant Crestes
establint un diàleg amb mestres i equip directiu per tractar els temes que afecten a totes les famílies
proposant activitats i fent suggeriments en relació amb el funcionament de l’escola
ajudant a l’escola en la millora de les instal·lacions i l’adquisició de materials i equipament

Entra a l'apartat Fes-te’n soci/a!

11 de desembre de 2012

Marató 2012 contra el Càncer

Setmana del 10 al 14 de desembre 2012
. Polseres vermelles: Tots els nens i nenes de l'escola ompliran les etiquetes de polseres vermelles d'hospital amb un dibuix, un desig, un record… que els solidaritza amb el càncer, i la duran al canell durant tota la setmana. Se'n faran de més per vendre durant la setmana i el diumenge de la Marató.
. Pel.lícula Planta 4ª: Els nens i nenes de 5è i 6è veuran la pel.lícula que ens parla sobre el cáncer en infants
. Els dies 12, 13 i 14 de desembre,  a les 16:30 h., hi haurà dues taules a la sortida de l'escola per  informar sobre les acitvitats programades a Canet per la Marató de TV3, vendre polseres i samarretes per a la gent que vulgui participar a la Cercavila que es farà el dia 16 a Canet
 
Diumenge 16 de desembre.
A les 11 h.
Assaig del flashmob que es durà a terme al final de la Cercavila amb la cançó "Sense tú" de la sèrie Polseres vermelles i amb la col.laboració especial de Jose Mª Roca (Fanatix Fanáticos del Ritmo) a la Plaça de la Llenya.
. A les 12 h. GRAN CERCAVILA des de la Plaça Onze de Setembre fins la Plaça de la LLenya amb la participació  de la Colla Gegantera del Turó del Drac, soroll.som i tothom qui vulgui participar.
MOLT IMPORTANT: els participants han de dur una samarreta vermella commemorativa de la Marató d'enguany i que podrán comprar a l'escola els dies 12,13 i 14, o a les carpes de l'escola ubicades a la Riera Sant Domènech el mateix dia de la Marató. El preu de la samarreta és de 5 euros.
. Al finalitzar la Cercavila es farà el flashmob amb tots els participants a la mateixa Riera Sant Domènech

. L'AMPA organitza la BOTIFARRADA A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3 així com altres acitivitats per als infants i adults (mandales, arbre dels desitjos…) a la Riera Sant Domènech.

Anima't i participa!!!