L’AFA de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.
Aquest recolzament el donem de moltes maneres:
organitzant activitats extraescolars i el servei d’acollida
col·laborant en l’organització de les festes tradicionals del calendari escolar
impulsant la Colla gegantera del turó del drac i el nostre gegant Crestes
establint un diàleg amb mestres i equip directiu per tractar els temes que afecten a totes les famílies
proposant activitats i fent suggeriments en relació amb el funcionament de l’escola
ajudant a l’escola en la millora de les instal·lacions i l’adquisició de materials i equipament

Entra a l'apartat Fes-te’n soci/a!

9 d’octubre del 2012

COQUES CURS 2012-2013


Benvolgudes famílies,
Un cop més ja hi tornem a ser, preparats per un nou curs amb il·lusió i motivació.  Com ja sabeu cada divendres les famílies de l’escola s’ofereixen per fer coques i després vendre-les a trossets a la sortida de l’escola, i d’aquesta manera fer del divendres una tarda especial, obrint les portes al cap de setmana.
Aquest any, i ja en van 3 reprendrem el projecte de la venda de coques casolanes els divendres a les 16,30 h. però necessiten l’ajut de les famílies, tant per a l’elaboració de les coques com per vendre-les.
Amb els 1280 euros que es varen recollir al llarg del passat curs 11-12 vàrem poder subvencionar el material per a la construcció d’en Crestes a més de altres inversions per a l’escola, com les cortines de les classes de segon.
Penseu que cada setmana ens calen aproximadament 15 coques i és un projecte que s’inicia a l’Octubre i finalitza al Juny, això vol dir que fan falta moltes les coques durant tot el curs.
Si tens ganes de col·laborar en aquest projecte, fes-nos-ho saber i ens posarem en contacte amb tu, via email, les setmanes que ens calgui la teva coca.
També és molt necessari que us apunteu a vendre les coques els divendres, ja que és molt feixuc que cada setmana ho hagin de fer les mateixes persones. Penseu que només es tracta de mitja hora i que podeu deixar mentrestant els vostres fills al servei d’acollida.


NECESSITEM LA VOSTRA COL.LABORACIÓ!!!

Gràcies pel vostre suport.