divendres, 10 de juny de 2011

Enquesta horari lectiu

Benvolgudes mares i pares,
Com ja sabeu, des del Departament d’Ensenyament s’ha aprovat el calendari escolar pel curs 2011-2012.
Amb caràcter general, l’horari lectiu dels centres a infantil i primària serà de nou del matí a dos quarts d’una del migdia i de tres de la tarda a dos quarts de cinc de la tarda. Alhora, els centres públics programaran, en horari post lectiu, unes hores de suport personalitzat per aquells alumnes que ho requereixin i segons els criteris establerts per Ensenyament.
El centre tindrà l’horari lectiu que marca el departament d’Ensenyament. El claustre considera aquest horari més apropiat que l’actual, per motius pedagògics. Tot i així, tenint en compte que som una escola oberta i participativa, seria interessant conèixer l’opinió de les famílies sobre aquest tema. Per tant, us demanem que escolliu l’opció d’horari que trobeu més encertada.
 • Horari actual 9h-12h / 15h-17h
 • Proposta Ensenyament 9h-12’30h / 15h-16’30h
 • Horari intensiu 9h-14h
Curs que farà el nen o nena el 2011-2012 :
Família :

La resposta cal entregar-la abans del 15/06/2011 a la bústia de l’AMPA. Tenint en compte que el Consell Escolar per tractar el tema de l’horari i el calendari escolar es reunirà el dia 15/06/2011 a les 17:00h.

3 comentaris:

 1. Jo crec que al departament d'ensenyament li interesa més sortir mig hora abans de l'escola, que ho trobo molt legítim, però que ho reconeguin i prou,tothom mira per si mateix.
  La meva pregunta és, i que pasa amb aquesta mitja hora de menjador pels que la paguem,ens ho descontaran del menú diari suposo, per que ens obligareu a pagar l'hora extraescolar per la tarda, com ja debeu tenir asumit i claculat.
  Per la gent que no treballa, que ja són molts, l'horari poder no els afecta massa, però pels pocs que ens deixen traballar, només ens falta que encara ens poseu més difícil compaginar l'horari escolar amb el laboral.
  Ferran Roman.

  ResponElimina
 2. No ho entenc, perquè ens proposeu horari intensiu si no està contemplat:

  4.2 L'alumnat dels ensenyaments reglats de segon cicle d'educació infantil i d'educació primària, inclòs el d'educació especial, dels centres educatius de Catalunya, públics i privats, farà un total de 5h lectives diàries, de les quals 3 o 3,5 seran al matí i 1,5 o 2 a la tarda. L'horari lectiu no acabarà abans de les 16.00h. Així mateix, s'ha de respectar un marge mínim de dues hores de descans al migdia per a l'alumnat que asseguri el bon funcionament del servei de menjador escolar i la coordinació del professorat. Amb caràcter general, als centres públics de segon cicle d'educació infantil i primària, inclosos els d'educació especial, l'horari lectiu és de 9 h a 12.30 h i de 15 h a 16.30 h. Els centres públics d'altres titularitats s'han d'ajustar al que estableixin els convenis signats entre el Departament d'Ensenyament i la titularitat.

  ResponElimina
 3. Hola!!

  Sabeu com ha quedat l´horari per el curs 2011-12??

  Seria interesant saber-ho lo abans posible per poder-nos organitzar, ja que tinc un fill a infantil i l´altre a primaria( potser un acaba a les 12 i l´altre a les 12:30 i a les 16:30 i a les 17h.). Si l´horari és diferent serà bastant complicat......

  També crec que ho necesitem saber per si els volem deixar algún dia al menjador.

  ResponElimina

Si us plau, identifiqueu-vos per fer servir els comentaris.