dijous, 7 d’abril de 2011

LIP-DUB AL TURÓ DEL DRAC


Com ja us vam informar estem treballant per realitzar un lip-dub a l’escola, el projecte ja comença a tenir forma i el volem compartir amb tots vosaltres. Hi participaran totes les classes i els treballadors (docents i no docents) de l’escola.

El dia de la gravació serà divendres 27 de maig a partir de les 15:00 de la tarda i ens agradaria comptar amb tots vosaltres.


Per tal que tot estigui ben coordinat ens reunirem amb tots els que estigueu interessats dues setmanes abans de la gravació per poder explicar-vos tot el recorregut i organitzar quins seran els llocs de gravació. Per això és molt important que sapiguem el més aviat possible qui pot i té ganes de participar en aquest projecte.

Us agrairíem que ens enviéssiu un correu electrònic a lipdub@turodeldrac.cat per així poder saber el número de persones que serem…

Penseu que serà un gran record pels vostres fills i una manera de no oblidar mai els anys viscuts al Turó del Drac. Us hi esperem!!!!!!!!! No t’ho pots perdre….compartir experiències amb els nostres fills sempre és divertit!!!!!!!!!!


Atenció: Si alguna família no vol que els seus fills surtin al Lip-dub, sisplau ho hauríeu de comunicar el més aviat possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, identifiqueu-vos per fer servir els comentaris.