L’AFA de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.
Aquest recolzament el donem de moltes maneres:
organitzant activitats extraescolars i el servei d’acollida
col·laborant en l’organització de les festes tradicionals del calendari escolar
impulsant la Colla gegantera del turó del drac i el nostre gegant Crestes
establint un diàleg amb mestres i equip directiu per tractar els temes que afecten a totes les famílies
proposant activitats i fent suggeriments en relació amb el funcionament de l’escola
ajudant a l’escola en la millora de les instal·lacions i l’adquisició de materials i equipament

Entra a l'apartat Fes-te’n soci/a!

27 d’octubre del 2010

Com fer costat als nostres fills/es quan no són com esperem?


L’AMPA de l’Institut Lluís Domènech i Montaner, amb el suport de la Diputació de Barcelona, presenten dues accions:

- Xerrada Com fer costat als nostres fills/es quan no són com esperem? Es farà el pròxim 28 d’octubre a les 19h a la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner. Aquesta xerrada, que duu a terme un membre de l’Associació de Mares i Pares de Gais i Lesbianes, està adreçada tant a les famílies com a la comunitat educativa en general.

- Taller Com eduquem la llibertat, un teatre fòrum que vol aprofundir en aspectes com la dependència, l’autonomia, la independència , la interdependència i l’aïllament. Els temes s’introdueixen a partir d’una representació teatral i posteriorment es crea un espai de participació. Està destinat a famílies amb fills adolescents i preadolescents. Té un límit màxim d’assistents i per tant demanarem que les persones interessades s’hi inscriguin a través del web de l’Ajuntament www.canetdemar.cat La data i el lloc previst per dur a terme el taller és dimarts 23 de novembre a les 19h a la biblioteca de l’Institut Lluís Domènech i Montaner.

Aquestes propostes sorgeixen arran de la col·laboració que es va iniciar amb el projecte Canet Educa i per continuar donant suport a la funció educativa de les famílies. Amb aquest propòsit Diputació de Barcelona ha organitzat un petit catàleg d’activitats que posa a disposició dels municipis, amb especial atenció a aquells en què s’ha dut a terme projectes de debat educatiu i també de les AMPA que s’hi han implicat.