divendres, 17 de setembre de 2010

Els mites alimentaris i hàbits saludables


L’AMPA DE L’ESCOLA us convida a assistir a la xerrada que tindrà lloc el proper DIJOUS 7 D'OCTUBRE A LES 17.15 H. A LES INSTAL·LACIONS DE L'ESCOLA.

La prevenció dels trastorns del comportament alimentari (anorèxia nerviosa, bulímia nerviosa i altres trastorns del comportament alimentari no especificats).

A casa tenim sovint una convidada més: la dieta miracle. Els seus beneficis són ben coneguts, però, ara, descobrirem també quins són els seus riscos.

El paper de la família en la prevenció i detecció precoç dels trastorns de comportament alimentari és cabdal.

Treballar i trencar amb les famílies els mites alimentaris existents per aconseguir un cos extremament prim i inassolible, ressaltar la importància d’incorporar estils de vida saludables, potenciar una bona autoestima i una imatge corporal positiva, aprendre a mirar amb ulls crítics la publicitat i la valoració social que es fa de la imatge corporal, i afavorir una bona comunicació amb els fills i filles... són bones eines per a la prevenció.

Si ens sentim bé amb nosaltres mateixos/es i ens agradem, ens estem protegint davant un trastorn del comportament alimentari.

Xerrades Programa 2010
Aprendre amb tu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, identifiqueu-vos per fer servir els comentaris.