L’AFA de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.
Aquest recolzament el donem de moltes maneres:
organitzant activitats extraescolars i el servei d’acollida
col·laborant en l’organització de les festes tradicionals del calendari escolar
impulsant la Colla gegantera del turó del drac i el nostre gegant Crestes
establint un diàleg amb mestres i equip directiu per tractar els temes que afecten a totes les famílies
proposant activitats i fent suggeriments en relació amb el funcionament de l’escola
ajudant a l’escola en la millora de les instal·lacions i l’adquisició de materials i equipament

Entra a l'apartat Fes-te’n soci/a!

17 de setembre del 2010

Els mites alimentaris i hàbits saludables


L’AMPA DE L’ESCOLA us convida a assistir a la xerrada que tindrà lloc el proper DIJOUS 7 D'OCTUBRE A LES 17.15 H. A LES INSTAL·LACIONS DE L'ESCOLA.

La prevenció dels trastorns del comportament alimentari (anorèxia nerviosa, bulímia nerviosa i altres trastorns del comportament alimentari no especificats).

A casa tenim sovint una convidada més: la dieta miracle. Els seus beneficis són ben coneguts, però, ara, descobrirem també quins són els seus riscos.

El paper de la família en la prevenció i detecció precoç dels trastorns de comportament alimentari és cabdal.

Treballar i trencar amb les famílies els mites alimentaris existents per aconseguir un cos extremament prim i inassolible, ressaltar la importància d’incorporar estils de vida saludables, potenciar una bona autoestima i una imatge corporal positiva, aprendre a mirar amb ulls crítics la publicitat i la valoració social que es fa de la imatge corporal, i afavorir una bona comunicació amb els fills i filles... són bones eines per a la prevenció.

Si ens sentim bé amb nosaltres mateixos/es i ens agradem, ens estem protegint davant un trastorn del comportament alimentari.

Xerrades Programa 2010
Aprendre amb tu