L’AFA de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.
Aquest recolzament el donem de moltes maneres:
organitzant activitats extraescolars i el servei d’acollida
col·laborant en l’organització de les festes tradicionals del calendari escolar
impulsant la Colla gegantera del turó del drac i el nostre gegant Crestes
establint un diàleg amb mestres i equip directiu per tractar els temes que afecten a totes les famílies
proposant activitats i fent suggeriments en relació amb el funcionament de l’escola
ajudant a l’escola en la millora de les instal·lacions i l’adquisició de materials i equipament

Entra a l'apartat Fes-te’n soci/a!

15 de maig del 2010

Xerrada per la famíliaEl proper dia (Actualitzat) dijous 27 de maig a les 17:30 es farà a l'escola una xerrada oberta a tots els pares, mares, familiars i mestres que els pugui interessar.

El Departament d’Acció Social i Ciutadania, a través de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, presenta de nou el programa “Aprendre amb tu” amb xerrades gratuïtes amb l’objectiu d’abordar temes d’actualitat que preocupen les famílies, així com proporcionar informacions i recursos que donin suport a la seva tasca educativa.

Bones pràctiques per a l'educació en família
La família és el context més important per educar i garantir el bon desenvolupament afectiu dels nostres fills i filles, però no sempre és fàcil.
Expressar els nostres sentiments, tenir capacitat de reconèixer els estats d'ànim de les nostres filles i fills, escoltar activament i establir pautes per a la negociació de normes i límits, són alguns dels elements que des de l’educació emocional es treballaran en la xerrada. Descobrireu la importància de mostrar comprensió i sensibilitat vers les emocions i obtindreu bones pràctiques per a l’educació en família.
A partir de la metodologia que es treballarà a la sessió, observarem les diferents realitats, compartint els neguits i satisfaccions, tot treballant propostes i pautes per a l’educació dels nostres fills i filles.