dissabte, 15 de maig de 2010

Xerrada per la famíliaEl proper dia (Actualitzat) dijous 27 de maig a les 17:30 es farà a l'escola una xerrada oberta a tots els pares, mares, familiars i mestres que els pugui interessar.

El Departament d’Acció Social i Ciutadania, a través de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, presenta de nou el programa “Aprendre amb tu” amb xerrades gratuïtes amb l’objectiu d’abordar temes d’actualitat que preocupen les famílies, així com proporcionar informacions i recursos que donin suport a la seva tasca educativa.

Bones pràctiques per a l'educació en família
La família és el context més important per educar i garantir el bon desenvolupament afectiu dels nostres fills i filles, però no sempre és fàcil.
Expressar els nostres sentiments, tenir capacitat de reconèixer els estats d'ànim de les nostres filles i fills, escoltar activament i establir pautes per a la negociació de normes i límits, són alguns dels elements que des de l’educació emocional es treballaran en la xerrada. Descobrireu la importància de mostrar comprensió i sensibilitat vers les emocions i obtindreu bones pràctiques per a l’educació en família.
A partir de la metodologia que es treballarà a la sessió, observarem les diferents realitats, compartint els neguits i satisfaccions, tot treballant propostes i pautes per a l’educació dels nostres fills i filles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, identifiqueu-vos per fer servir els comentaris.