L’AFA de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.
Aquest recolzament el donem de moltes maneres:
organitzant activitats extraescolars i el servei d’acollida
col·laborant en l’organització de les festes tradicionals del calendari escolar
impulsant la Colla gegantera del turó del drac i el nostre gegant Crestes
establint un diàleg amb mestres i equip directiu per tractar els temes que afecten a totes les famílies
proposant activitats i fent suggeriments en relació amb el funcionament de l’escola
ajudant a l’escola en la millora de les instal·lacions i l’adquisició de materials i equipament

Entra a l'apartat Fes-te’n soci/a!

4 de febrer del 2009

Dijous gras: 19 de febrer


Tradicionalment el dijous gras o dijous llarder era el primer dia del Carnaval, tot i que actualment en nombroses poblacions la festa s'ha ampliat en el nombre de dies de celebració. És tradició prendre la botifarra d'ou en aquest dia a més d'altres de semblants com la blanca o la negra. També és costum prendre truita de botifarra. A l'hora d'esmorzar, per postres o per berenar, en els carnavals més autòctons es menja també la coca de llardons.


Així, per tal de celebrar que comença el Carnaval els/les alumnes del Turó del Drac tenen programades les següents activitats:


3r, 4t, 5è i 6è: Al matí aniran fins a la Creu amb els pares i mares que els/les vulguin acompanyar. A la tarda jocs de cucanya.

Infantil + 1r i 2n: Aniran a berenar, a les 15 h, al bosc de Vil·la Flora juntament amb els pares i les mares tal com ho vam fer l'any passat.