L’AFA de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.
Aquest recolzament el donem de moltes maneres:
organitzant activitats extraescolars i el servei d’acollida
col·laborant en l’organització de les festes tradicionals del calendari escolar
impulsant la Colla gegantera del turó del drac i el nostre gegant Crestes
establint un diàleg amb mestres i equip directiu per tractar els temes que afecten a totes les famílies
proposant activitats i fent suggeriments en relació amb el funcionament de l’escola
ajudant a l’escola en la millora de les instal·lacions i l’adquisició de materials i equipament

Entra a l'apartat Fes-te’n soci/a!

FAQS AMPAsoft

1.- ¿Com em dono d’alta a l’AMPAsoft?
Rebràs un correu de turodeldrac@ampasoft.net on se’t donarà un vincle, en el qual has d’introduir el teu usuari (correu electrònic on has rebut aquest e-mail, que és el que figura en la BBDD AMPA) i inventar-te una contrasenya.

A partir d’aquest moment ja pots entrar sempre que vulguis en el teu compte d’AMPAsoft, bé a través vincle o directament en l’apartat AMPAsoft de la web de l’AMPA.

2.- ¿Quin és el meu usuari?
El teu usuari és el correu que vas facilitar a l’AMPA en el seu dia i on reps el butlletins i comunicats de l’AMPA.

3.- ¿Què faig si no recordo la contrasenya?
Accedeix directament, a través de la web, al portal d’AMPAsoft i posant el teu usuari, veuràs a baix a l’esquerra el “Recupera contrasenya”, prem-ho i en el teu correu rebràs un nou vincle per crear una nova contrasenya.

4.- Han passat 24 hores de l’e-mail de benvinguda i ja no puc entrar ¿Què faig?
Accedeix directament, a través de la web, al portal d’AMPAsoft i posant el teu usuari (correu electrònic), veuràs avall a l’esquerra el “Recupera contrasenya”, prem-ho i en el teu correu rebràs un nou vincle per crear una nova contrasenya i poder-te donar d’alta.

5.- ¿Quines dades cal que revisi i modifiqui si no són correctes?
Aquelles dades que figuren dins l’apartat Associats:

  • Pares / Mares / Tutors: Feu especial atenció als telèfons de contacte i dades bancàries. En el cas que vulgueu modificar el correu electrònic cal que us poseu en contacte amb info@ampaceiplescorts.es, doncs no podeu modificar directament el vostre e-mail.
  • Alumnes: ATENCIÓ el curs que apareix és el del proper curs 2017/18 (NO canvieu curs). NO CAL complimentar la informació mèdica.
  • Famílies: Si feu clic a la lupa podreu revisar la informació econòmica que figura actualment a l’AMPA (pagament quotes i assegurança)

6.- Vull donar d’alta un altre tutor ¿Com ho faig?
Ves a l’apartat Associats, subapartat Pares/Mares/Tutors i, just damunt del requadre on apareixen els tutors assignats actualment, trobaràs “Afegeix tutors”. Fes clic i complimenta la informació. És imprescindible que sàpigues el nº de DNI del nou tutor, sinó l’aplicació no l’accepta.

7.- Vull canviar el correu electrònic on rebo els e-mails de l’AMPA ¿Com ho faig?
L’AMPAsoft no permet canviar l’adreça electrònica de manera directa. Si vols canviar l’e-mail on reps els correus de l’AMPA actualment, si us plau, fes la petició a ampa@turodeldrac.cat.

8.- ¿Com faig les preinscripcions?L’aplicació AMPSAsoft permetrà fer les inscripcions a les activitats (extraescolars i acollida). De moment aquesta funcionalitat encara  no està disponible, però l’activarem properament.