L’AFA de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.
Aquest recolzament el donem de moltes maneres:
organitzant activitats extraescolars i el servei d’acollida
col·laborant en l’organització de les festes tradicionals del calendari escolar
impulsant la Colla gegantera del turó del drac i el nostre gegant Crestes
establint un diàleg amb mestres i equip directiu per tractar els temes que afecten a totes les famílies
proposant activitats i fent suggeriments en relació amb el funcionament de l’escola
ajudant a l’escola en la millora de les instal·lacions i l’adquisició de materials i equipament

Entra a l'apartat Fes-te’n soci/a!

16 de febrer del 2019

Xocolatada solidària

Benvolgudes famílies,
Diferents Ampes de Canet de mar (Escoles Turó del Drac, FEDAC, Iglesias, IES lluís Domènech i Montaner i Sunsi Mora) organitzem una xocolatada solidària en adhesió a la campanya per recaptar fons per la recerca del càncer infantil que es du a terme a l'hospital Sant Joan de Déu https://xocolatadasolidaria.org

La xocolatada tindrà lloc el proper 1 de març en acabar la rua de carnestoltes de les escoles (a partir de les 16:30h) a la Riera Sant Domènech davant de la biblioteca. 

Durant la setmana vinent (del  18 al 22 de febrer) farem venda anticipada de tiquets al despatx de l'Ampa. Hem establert un donatiu mínim de 2 €, l'import obtingut es destinarà íntegrament a aquesta causa i s'ingressarà directament en un compte de titularitat d'aquest hospital.

15 de febrer DIA INTERNACIONAL DEL CÀNCER INFANTIL, sabies que:
  • Cada any es diagnostiquen uns 1.200 nous casos de càncer infantil a tot Espanya, més de 200 a Catalunya.
  • El càncer infantil és molt diferent del d'adults. No es pot prevenir i la recerca és l'única via per avançar.
  • La immensa majoria dels recursos públics i privats que es destinen a la investigació del càncer se centren en el càncer d'adults, mentre que els nens són els grans oblidats.
  • L'hospital Sant Joan de Déu disposa d'un laboratori d'investigació del càncer infantil, format per un 30 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d'entitats i persones solidàries que el fan possible.
  • Són aquestes raons i la necessitat que la investigació no s'aturi per manca de mitjans econòmics, que us proposem una manera "dolça i senzilla" d'aconseguir fons per al laboratori d'investigació.
Si no podeu participar a la xocolatada però igualment voleu col·laborar podeu passar per l'Ampa i fer el vostre donatiu.

Moltes gràcies per contribuir a que la investigació continuï endavant!!