dijous, 12 d’abril de 2012

Taller de Creativitat pel suport a l'educació

Benvolgudes famílies,
El dia 17 d'abril es fa un nou taller que s'adreça a pares, mares, educadors, mestres i professors. Amb el títol de Taller de Creativitat pel suport a l'educació, es vol ajudar als adults a obtenir i estimular recursos de comunicació personal per fer més fàcil la relació amb nens i adolescents.
Finançat per la Dipupació, el taller forma part del Catàleg d'activitats de suport a la funció educativa de les famílies d'aquesta institució i té com a finalitat ajudar a desenvolupar la flexibilitat de pensament i d'acció dins del context de l´educació i del lleure. S'hi treballarà la comunicació, la fluïdesa d´expressió i l'ús de la creativitat com a eina educativa.
Com els altres tallers impartits fins ara, es tracta d'una formació dinàmica i lúdica, pensada per estimular la participació i la implicació dels participants així com el treball creatiu. Té una durada de tres hores i el duu a terme l'Associació Cultural Altell.
Es farà dimarts que ve, dia 17 d'abril, a partir de les 18.00 hores a la biblioteca de l'Institut. És gratuït però cal fer inscripció prèvia, que podeu fer efectiva a través de el web de l'ajuntament

Informació relacionada: http://jordiserragarcia.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, identifiqueu-vos per fer servir els comentaris.