L’AFA de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.
Aquest recolzament el donem de moltes maneres:
organitzant activitats extraescolars i el servei d’acollida
col·laborant en l’organització de les festes tradicionals del calendari escolar
impulsant la Colla gegantera del turó del drac i el nostre gegant Crestes
establint un diàleg amb mestres i equip directiu per tractar els temes que afecten a totes les famílies
proposant activitats i fent suggeriments en relació amb el funcionament de l’escola
ajudant a l’escola en la millora de les instal·lacions i l’adquisició de materials i equipament

Entra a l'apartat Fes-te’n soci/a!

22 de setembre del 2009

Xandall i samarretes


Benvolguts pares i mares,

Us recordem que encara podeu comprar i encarregar els xandalls i samarretes de l'escola CEIP El Turó del Drac pels vostres fills els propers dies 21, 23 i 25 de setembre de 17:00 a 18:00. Després d'aquesta data no s'acceptaran més comandes.

Per fer la comanda haureu d'abonar l'import del xandall que és de 23 € i també hi haurà la possibilitat d'encarregar pantalons per separat a un preu de 9 €.

El xandall i la samarreta de l'escola no són obligatoris però es recomanable en les excursions per poder identificar més fàcilment els nens, així com també és de bon ús per a les classes de gimnàstica i psicomotricitat.

De cara a la primavera farem un nou disseny de samarretes i pantalons curs per als nens, restem oberts a les vostres propostes i us anirem informant al respecte.

A banda d'això aquests dies els membres de l'ampa estaran a la vostra disposició per a qualsevol dubte o explicació sobre els serveis i funcionament de l'ampa, recolliran les altes de nous socis o altres suggeriments i propostes que tingueu a fi de millorar el nivell de participació dels pares a l'escola.

Moltes gràcies

Junta directiva
AMPA CEIP Turó del drac
Canet de mar, setembre de 2009