dimarts, 22 de setembre de 2009

Xandall i samarretes


Benvolguts pares i mares,

Us recordem que encara podeu comprar i encarregar els xandalls i samarretes de l'escola CEIP El Turó del Drac pels vostres fills els propers dies 21, 23 i 25 de setembre de 17:00 a 18:00. Després d'aquesta data no s'acceptaran més comandes.

Per fer la comanda haureu d'abonar l'import del xandall que és de 23 € i també hi haurà la possibilitat d'encarregar pantalons per separat a un preu de 9 €.

El xandall i la samarreta de l'escola no són obligatoris però es recomanable en les excursions per poder identificar més fàcilment els nens, així com també és de bon ús per a les classes de gimnàstica i psicomotricitat.

De cara a la primavera farem un nou disseny de samarretes i pantalons curs per als nens, restem oberts a les vostres propostes i us anirem informant al respecte.

A banda d'això aquests dies els membres de l'ampa estaran a la vostra disposició per a qualsevol dubte o explicació sobre els serveis i funcionament de l'ampa, recolliran les altes de nous socis o altres suggeriments i propostes que tingueu a fi de millorar el nivell de participació dels pares a l'escola.

Moltes gràcies

Junta directiva
AMPA CEIP Turó del drac
Canet de mar, setembre de 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, identifiqueu-vos per fer servir els comentaris.