L’AFA de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.
Aquest recolzament el donem de moltes maneres:
organitzant activitats extraescolars i el servei d’acollida
col·laborant en l’organització de les festes tradicionals del calendari escolar
impulsant la Colla gegantera del turó del drac i el nostre gegant Crestes
establint un diàleg amb mestres i equip directiu per tractar els temes que afecten a totes les famílies
proposant activitats i fent suggeriments en relació amb el funcionament de l’escola
ajudant a l’escola en la millora de les instal·lacions i l’adquisició de materials i equipament

Entra a l'apartat Fes-te’n soci/a!

24 d’octubre del 2008

Agenda Castanyada 2008

Aquesta es la agenda organitzada per la comissió de festes, animeu-vos i veniu a l'escola !!!



Diumenge 26 d'Octubre

SORTIDA FAMÍLIES - 11h

Ens trobarem al santuari del Corredor 11h (mapa desde Canet de Mar), on farem un picnic a la muntanya, i si veiem alguna castanya ens la portarem per la festa!!! Tots estan convidats pares, mares, avis, oncles, mestres... No deixa de ser un acte de convivència per compartir amb els nostres petits a l'aire lliure. I de passada conèixer-nos amb les famílies que acaben d'arribar a l'escola!!! Cadascun es porti el seu entrepà o el que vulgui menjar i veure.

Dimecres 29 d'Octubre

TALLER de PANALLETS - Aula de P3-A de 17h a 18h

És per tot el que vulgui aprendre a fer panellets, o qui ja en sap, que vingui a compartir-ho amb els altres. Està obert a tota la família. Una de les nostres àvies tan maques ens ensenyarà i portarà els ingredients necessaris per a fer-los. El que vulgui venir, hi ha unes llistes a les entrades de l'escola per apuntar-se, el preu del taller per adult és de 3 euros per poder pagar una part del material a utilitzar.

PRACTICA EL BALL - 21:00 h

A la nit ens ajuntarem tots els pares a practicar el ball, que compartirem ballant amb els nens el dia de la festa. La Caro és l'encarregada de treure de nosaltres el follet que balla!, per que encara que digui que és molt senzill a tots ens dóna un mica de cosa. Per això mateix els insisteixo, animeu-vos que riurem molt!!!!

Dijous 30 d'Octubre

PREPARATIUS - Aula de P3 B de 17h a 18 h

Tothom que vulgui venir a col·laborar, cal tallar castanyes per a poder torrar-les i fer paperines pel dia de la festa. Hem demanat als nens de 1r i 2n que portin un moniato cadascun. Si hi ha alguns voluntaris de dur-los a la seva casa per a coure'ls en el forn i portar-los a l'endemà estaria super bé! Perque creiem que no es cuinaràn a la nostra graella en tan poc temps el dia de la festa.

Divendres 31 d'Octubre

FESTA!!!

Tothom que vulgui venir a col·laborar a preparar les taules, gots, fer foc, coure castanyes, preparar tot perquè comenci una festa ben organitzada estarem a partir de les 14:30 al pati baix. I si no poden, a les 16:00 s'obren les portes per tothom i també necessitarem mans, perquè s'han triplicat els nens!!!!

TOTS anirem disfressats de castanyers/eres ben moderns i altres d'autèntics, tant per al col·laborador com pel que vingi solament a la festa, ho convidem a DISFRESSAR-SE, i estarem tots molt macos!!!!!!!!!
La veritat ens ho passarem molt, però que molt BÉ!!! Animeu-vos!!! no tens res a perdre!!! (solament les vergonyes, i d'aquestes en tenim tots!!!!!)

Pots apuntar-te, oferir la teva ajuda o demanar moniatos per coure a festes@turodeldrac.cat