L’AMPA (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) de l’escola el Turó del Drac és una entitat que agrupa voluntàriament a les famílies de l’escola amb la finalitat principal de promoure la participació i contribuir a la millora de la qualitat de la nostra escola.
Aquest recolzament el donem de moltes maneres:
organitzant activitats extraescolars i el servei d’acollida
col·laborant en l’organització de les festes tradicionals del calendari escolar
impulsant la Colla gegantera del turó del drac i el nostre gegant Crestes
establint un diàleg amb mestres i equip directiu per tractar els temes que afecten a totes les famílies
proposant activitats i fent suggeriments en relació amb el funcionament de l’escola
ajudant a l’escola en la millora de les instal·lacions i l’adquisició de materials i equipament

Entra a l'apartat Fes-te’n soci/a!

Servei d'acollida i ludoteca

El servei d’acollida matinal té com a finalitat donar resposta a aquelles famílies que, per diferents motius, tenen la necessitat de dur els seus fills a l’escola abans del seu inici.
L’objectiu bàsic d’aquest servei és oferir als nens i nenes un espai agradable i enriquidor mentre esperen el començament de la jornada escolar, i on podran prendre l’esmorzar que cal portar de casa. Per això, se’ls proposa fer diferents activitats com dibuixar, pintar, llegir contes, fer trencaclosques, jocs de taula, de construcció, petits tallers, escoltar música, etc.

A la tarda tenim un servei de ludoteca que funciona també com a servei d’acollida (de dilluns a dijous), el qual consisteix en diferents activitats planificades de forma setmanal: jocs cooperatius, conta contes, maquillatges, disfresses, balls, titelles, pallasso, teatre d'ombres, música, ioga, i un llarg etc.
  • El servei d’acollida matí comença i acaba el mateix dia que el curs escolar.
  • L’horari del servei serà de 7:30 h a 9:00 h del matí (l’entrada es farà abans de les 8:45 h, a partir d’aquest hora no podrà entrar cap alumne)
  • Per inscriure’s al servei fix cal ser soci de l’AMPA.
T'has de donar d'alta d'aquests serveis mitjançant l'aplicació on-line Ampasoft igual que en una extraescolar. Si tens algun dubte de com realitzar la inscripció pots veure aquest Tutorial.


Per ampliar informació descarrega la Normativa servei acollida matí i ludoteca tarda